Om oss på Sjölin & Lantz trafikskola i Ystad

041713_0047a

VÅR TRAFIKSKOLA

Vi har en ambition att utföra en körkortsutbildning som motsvarar de förväntningar och krav du som kund har rätt att ställa på oss.

Vår pedagogiska inriktning grundar sig i att vi ser varje kund som en enskild individ. Du har själv en uppfattning om vad som är bäst för just dig och på vilket sätt du helst vill genomföra saker och ting. Vi är övertygade om att du kommer att lära dig fortare och på ett mer effektivt sätt om vi anpassar utbildningen utifrån dina behov. Vi har resurserna och gör allt för att använda dem på ett sätt så att du ska uppleva körkortsutbildningen som något positivt. DU är viktig för oss.

Sjölin & Lantz trafikskola är medlemmar i Sveriges Trafikskolors Riksförbund (STR), som är en organisation för trafikskoleföretag vilka bedriver yrkesmässig förarutbildning. Förbundet bildades redan 1939 under namnet Sveriges Bilskolors Riksförbund (SBR).

Vi som finns till för dig när det gäller din körkortsutbildning är trafikskolechef och trafiklärare Helene Hessel Dahlkvist, utbildningsledare och trafiklärare Helena Andersson samt trafiklärare Mian Wilhelmsson, Henrik Nilsson och Perparim Spahiu (Peppe).

Det är vi som finns till för dig när det gäller din körkortsutbildning:

Kimo Wigren

Kimo Wigren

Receptionist

Bild kommer senare.

Helene Hessel Dahlkvist, kontorschef samt trafiklärare B

Helene Hessel Dahlkvist

Helene Hessel Dahlkvist
Trafikskolechef + trafiklärare B och AM + introduktionsutbildning

Helena Andersson, trafiklärare B + B96 + BE samt utbildningsledare

Helena Andersson

Helena Andersson
Utbildningsledare + trafiklärare B + Riskettan

Mian Wilhelmsson, trafiklärare B + B96 + BE

Mian Wilhelmsson

Mian Wilhelmsson
Trafiklärare B + B96 + BE + Riskettan

Henrik Nilsson

Henrik Nilsson
Trafiklärare B + B96 + BE + AM + Risktvåan

VÅRA LOKALER ÄR UTFORMADE FÖR DIG

Vi tror på att en god utbildningsmiljö har stor inverkan på hur du som elev tillgodoser dig allt vi vill lära dig.

Vi har valt att förlägga vår utbildning i en modern ljus lokal på Regementsområdet där det finns närhet till bra övningsområden. Våra elever slipper köra långa sträckor för att få optimala övningsförhållanden. Närheten till Östersjögymnasiet och Österportskolan i Ystad borde vara en fördel för dig som gymnasieelev som eventuellt vill besöka oss på en håla eller rast.

Vår utbildningslokal är också utformad utifrån dig som elev. Om du inte vill sitta hemma vid datorn och plugga har du möjlighet att sitta på trafikskolan och studera körkortsteori på våra datorer. Teorisalen består av all modern utrustning som en utbildningssal bör ha. Känner du dig trött och vill vila från körkortsfrågorna kan du alltid utnyttja en av våra bekväma soffor eller fåtöljer för att ladda batterierna för ta nya tag en stund senare. Det kan även vara bra att veta att det finns en livsmedelsaffär alldeles i närheten.

Du behöver inte vara inskriven på vår skola för att känna dig välkommen till oss på Militärvägen 2 i Ystad. Oavsett vilket ärende som fört dig till skolan är du varmt välkommen till oss.

041713_0164a
bilarna

VÅRA RÖDA BILAR

Större delen av din körkortsutbildning kommer du att spendera bakom ratten. Därför är det väldigt viktigt att övningsbilen är trafiksäker samt håller hög komfort. Det är även viktigt för oss att bilen är bränslesnål, vilket innebär mindre avgasutsläpp och en renare miljö.

Fem stycken manuellt växlade Volvo V60 och en Ford DA3 Focus med automatisk växellåda ingår i vårt röda stall.

Scroll to Top