Personbil

På vår trafikskola får du individuellt anpassade körlektioner. Vi strävar hela tiden efter att du som kund ska få en så effektiv och bra körkortsutbildning som möjligt. Kom väl förberedd till varje körlektion och var noga med att genomföra de teoretiska övningarna du får i uppgift av din lärare. Har du möjlighet att aktivt öva hemma mellan körlektionerna, så utnyttja gärna det. Du sparar på detta sätt både tid och pengar.

Trafiksäkerhet är givetvis viktigt för oss, varför vi har valt att övningsköra i Volvo-bilar (V60 samt XC 40). Volvo är som bekant världsledande inom säkerhetstekniken.

Du vill kanske effektivisera din körkortsutbildning och köra INTENSIVT? Av erfarenhet vet vi att det är inte helt självklart att en intensivutbildning passar alla elever, vilket bl.a. beror på ditt inlärningsmönster samt krävs det också att du och din handledare har möjlighet att AKTIVT träna på körningen hemma. Det krävs en hel del förkunskaper och du bör ha lätt för att lära för att en sådan utbildning ska fungera.

Intensivutbildningen börjar med en testlektion där vi mäter dina körkunskaper, t.ex. hur du behandlar bilen. Det bokas upp 25 st körlektioner och då vill vi poängtera att det är svårt för oss att veta exakt hur många lektioner du behöver, vilket innebär att lektionsantalet kan behöva justeras i takt med att vi kör. Det kan bli mindre till antalet men det kan också bli fler.

Vidare bokas det tid för både Riskettan och Risktvåan samt tider för teori- och körprov hos Trafikverket. Parallellt med körningen förbinder du dig att plugga intensivt även vad gäller teorin. Om du ej är i fas med teorin senast tre dagar innan provtillfället, så bokar trafikskolan av dina prov alternativt flyttar fram proven. Om så inte är fallet, bokar trafikskolan av proven.

Observera att denna form av utbildning kräver mycket av dig som elev och även av handledaren,  för att du på bästa sätt ska kunna tillgodogöra dig kunskapen på relativt kort tid. Hör av dig till trafikskolan så diskuterar vi mer kring din körkortsutbildning.

Ditt mål är ju också vårt mål och då gäller det att vi hittar rätt form för dig.

Scroll to Top